AKTIVITY NAŠICH DETÍ

marec 2019

Svetový deň vody

Zverejnené v AKTIVITY

Svetový deň vody 22. marca aktivitami s deťmi sme si pripomenuli aká vzácna je táto tekutina sprevádzajúca celý náš život. Ani my s deťmi v našej škôlke sme na "sviatok vody" nezabudli. Každé z nich sa v tento deň stalo vodnou kvapkou na pohľad maličkou, no veľmi dôležitou súčasťou vodného kráľovstva. Uvedomili si potrebu šetrenia vody, no aj to, že v našej krajine jej máme dostatok. Preto po celý deň vymenili sladký čajík či malinovku za pohár čistej vody, čím urobili dobrú vec aj pre svoje zdravie.

Čítať ďalej...

Malý recitátorik

Zverejnené v AKTIVITY

Na podujatí pod názvom " Malý recitátorik" organizovaný Odelením školstva a Spoločným školským úradom v Smižanoch v spolupráci s ZŠ a MŠ Poráč našu škôlku v prednese reprezentovala Nelka Farkašovská. Za čo jej  ďakujeme a blahoželáme.

Čítať ďalej...

Ponožková výzva

Zverejnené v AKTIVITY

21. marca 2019 na Svetový deň Downovho syndrómu sme si spolu s deťmi obliekli ponožky rôznych farieb a veľkostí a zapojili sa týmto malým gestom  do "Ponožkovej výzvy", kde sme v tento deň zvýšili povedomie spoločnosti o Downovom syndróme. Symbol rozdielných ponožiek nám pripomína, že každý sme iný, no práve to robí náš svet pestrejším a lepším. 

Čítať ďalej...
Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála