AKTIVITY NAŠICH DETÍ

máj 2017

Deň matiek

Zverejnené v AKTIVITY

Deň matiek sa oslavoval aj v našej škôlke. V utorok 23. mája sa u nás zišli všetky mamičky, babičky ba dokonca aj zopár oteckov, aby si spríjemnili "upršané"popoludnie vystúpením svojich ratolestí. Detičky z malej i veľkej triedy predviedli veselé pesničky, básničky, scénky a tance. Roztomilý program vyčaroval úsmev na tvári všetkým nám a každá jedna mamička bola na toho svojho škôlkara či škôlkarku nesmierne hrdá. Svojou roztomilosťou "roztopili" srdce nejednej maminy, ktoré na záver dojala kvetinka a malý darček za lásku. 

Čítať ďalej...

Dorotka a jej priatelia

Zverejnené v AKTIVITY

Dňa 18. mája OŠRaSŠÚ Smižany v spolupráci s Materskou školou v Arnutovciach organizovali obvodnú prehliadku detí zapojených do projektu EVIČKA NÁM OCHORELA - DOROTKA A JEJ PRIATELIA, ktorá sa konala na Košiarnom briežku. Našu škôlku reprezentovali - Emmka Širillová a Dáška Dzuríková za čo dievčatám ďakujeme a blahoželáme.

Čítať ďalej...

Deň otvorených dverí hasičskej stanice v Levoči

Zverejnené v AKTIVITY

V piatok ráno sme nasadli do autobusu a huráááá na výlet, tentokrát smer Levoča. Navštívili sme hasičskú stanicu pri príležitosti - Dňa otvorených dverí. Mali sme možnosť vidieť priestori v ktorých sa hasiči pohybujú - prezliekajú oddychujú, jedia atď. Ujovia hasiči nám ukázali všetky hasiščské autá a vysvetlili deťúrencom načo slúžia všetky prístroje a veci v autách. Nasledovala ukážka dopravnej nehody a hasenie horiaceho auta pri ktorom detičky ani nedýchali. Odchádzali sme plní zážitkov a s odhodlaním, že každý sa chce stať hasičom :-).

Čítať ďalej...

Plavecký výcvik

Zverejnené v AKTIVITY

V termíne od 20.4.2017 do 27.4.2017 sa predškoláci zúčastnili plaveckého výcviku v bazéne hotela Čingov pod vedením kvalifikovaných inštruktorov z CVČ Levoča. Plaveckého výcviku sa zúčastnilo 14 detí na ktoré dozerali pani učiteľky staršej vekovej skupiny. Cieľom plaveckého výcviku bolo priblížiť deťom vodné prostredie. Pomocou rôznych hier a cvičení ich naučili bezpečne sa pohybovať vo vode a nacvičili ich základným plaveckým zručnostiam.

Čítať ďalej...
Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála